طرز تهیه قطاب «آموزش تابستانی ویژه دانش آموزان»

site-manager شهریور ۷, ۱۳۹۶ ۰

قطاب
آرد ۲۳۰ گرم حدودا
تخم مرغ ۱ عدد
ماست شیرین نیم پیمانه
روغن جامد نیم پیمانه

مواد میانی
پودر قند ۵ قاشق غذاخوری
پودر بادام درختی ۱۵۰ گرم
پودر هل نصف قاشق چایخوری

ابتدا تخم مرغ و ماست و روغن جامد را در یک کاسه ریخته با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود. پس از اینکه خمیر جمع شد آنرا داخل پلاستیک فریزر گذاشته و به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید.
حالا خمیر را روی سطح کار به قطر ۴ میلیمتر پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید. روی یک سمت دایره یک قاشق از مواد را ریخته و سمت دیگر را روی آن برگردانید.
با فشردن خمیر بین دو انگشت اشاره و شصت خمیر را به هم چسبانده و محکم کنید، سپس لبه خمیر را گرفته و بپیچانید. این کار خیلی مهم است، چون اگر خوب پیچیده نشود موقع سرخ کردن باز شده و مواد قطاب تخلیه می شود.
حالا قطاب ها را داخل روغن داغ سرخ کنید. و داخل سبد سیمی بگذارید تا روغن اضافه خارج شود. پس از آنکه کاملا سرد شد قطابها را در پودر قند بغلطانید.

فرستادن دیدگاه »

شما باید وارد شوید تا دیدگاهی ارسال کنید.